East West Link Public Hearing Timetable (Version 4)

Notes to Timetable:

Any queries regarding this timetable should be made to Ms Jessica Cutting on 03 8392 6383.

Please note that this timetable may be amended without notice.

Where not specified, morning and afternoon tea breaks will be taken at a suitable opportunity during the course of presentations.

Summary of Hearings:

PART 1:

Day 1: Opening submissions and overview

Days 2 - 8: Linking Melbourne Authority

Days 9 - 11: City of Melbourne

Days 12 - 14: Moonee Valley City Council

Days 15 - 17: Yarra City Council

Day 18: Darebin and Moreland City Councils, and Members of Parliament

Days 19 - 20: Environment Protection Authority

PART 2

Days 21 - 24: Professional, Business, and Community Organisations

Days 25 - 29: Individual submitters

Day 30: Closing submissions

HEARING VENUE:

Mercure Melbourne Treasury Gardens Hotel
13 Spring Street

Melbourne

PART 1:

DAY 1 Opening Submissions and Overview

DATE: Monday 3 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 11.00am	Assessment Committee opening and preliminary matters	60 mins
11.00am – 12noon	Linking Melbourne Authority (LMA)	60 mins
12noon – 12.15pm	Tea break	
12.15pm – 12.45pm	Department of Transport, Planning and Local Infrastructure on behalf of the Minister for Planning (344)	30 mins
12.45pm – 1.15pm	City of Melbourne (902)	30 mins
1.15pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.30pm	Yarra City Council (901)	30 mins
2.30pm – 3.00pm	Moonee Valley City Council (712)	30 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea break	
3.15pm – 3.45pm	Moreland City Council (427)	30 mins
3.45pm – 4.15pm	Environment Protection Authority (349)	30 mins
4.15pm – 4.45pm	Combined community groups	30 mins

DAY 2 Linking Melbourne Authority

DATE: Tuesday 4 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA, represented by Stuart Morris QC, with Nick Tweedie SC and Barnaby Chessell of Counsel, instructed by Clayton Utz	Day 1 of 7
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 3 Linking Melbourne Authority

DATE: Wednesday 5 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued, calling the following expert witnesses:	Day 2 of 7
	Mike Veitch (Traffic Modelling) Stephen Pelosi (Traffic)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 4 Linking Melbourne Authority

DATE: Thursday 6 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued, calling the following expert witnesses: Tom Brock (Road Design) Allan Wyatt (Visual Impacts/Urban Design) Heather Nesbitt (Social Impact)	Day 3 of 7
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 5 Linking Melbourne Authority

DATE: Friday 7 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued, calling the following expert witnesses: Marianne Stoettrup (Business) Gavin Hay (Surface Water) Barry Cook (Air Quality) to be heard on Friday 28 March 2014.	Day 4 of 7
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 6 Linking Melbourne Authority

DATE: Tuesday 11 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued, calling the following expert witnesses:	Day 5 of 7
	Peter Lovell (Heritage) John Patrick (Cultural Landscape) Brett Lane (Flora/Fauna/Aquatic Ecology)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 7 Linking Melbourne Authority

DATE: Wednesday 12 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued, calling the following expert witnesses:	Day 6 of 7
	John Heilig (Vibration) Peter Fearnside (Noise) Peter Nadebaum (Contamination) Tim Anderson (Groundwater)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 8 Linking Melbourne Authority

DATE: Thursday 13 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	LMA continued	Day 7 of 7
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	LMA continued	

DAY 9 City of Melbourne

DATE: Friday 14 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne (902), represented by Ian Pitt SC, with David Mayes of Council, and calling the following expert witnesses:	Day 1 of 3
	Eric Keys (Strategic rationale and traffic modelling) Jim Higgs (Road design) Tim Beresford (Acoustics)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, continued	

DAY 10 City of Melbourne

DATE: Monday 17 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne, continued, and calling the following expert witnesses: Catherin Bull (Open space) Mardie Townsend (Human value of open space)	Day 2 of 3
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Chris Lester (321)	10 mins
2.10pm – 4.30pm	City of Melbourne, continued, and calling the following expert witness:	
	Craig Czarny (urban design) led by City of Melbourne on behalf of Submitter 439.	

DAY 11 City of Melbourne

DATE: Tuesday 18 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne, continued, and calling the following expert witnesses:	Day 3 of 3
	Graham Porteous (Recreation) Rob McGauran (Urban Design), to be led by Yarra City Council Rob Moore (Urban design)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	City of Melbourne, continued	

DAY 12 City of Melbourne

DATE: Wednesday 19 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	City of Melbourne, continued, and calling the following expert witnesses:	Day 1 of 3
	Ian Shears (Water, vegetation and biodiversity) Christina Dyson (Cultural heritage) John Henshall (Economics and urban development)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Rose Iser (92)	10 mins
2.10pm – 4.30pm	Moonee Valley City Council, continued	

DAY 13 Moonee Valley City Council

DATE: Thursday 20 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Moonee Valley City Council (712), represented by Louise Hicks of Counsel, and calling the following expert witnesses:	Day 2 of 3
	Andrew O'Brien (Traffic) Robin Brown (Noise)	
	Rob McGauran (Urban Design) heard on 18 March 2014.	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	Moonee Valley City Council, continued	

DAY 14 Moonee Valley City Council

DATE: Friday 21 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Moonee Valley City Council, continued and calling the following expert witnesses: Bonnie Rosen (Social Impacts) John Henshall (Economics) heard on 19 March 2014.	Day 3 of 3
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	Moonee Valley City Council, continued	

DAY 15 Yarra City Council

DATE: Monday 24 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am — 1.00pm	Yarra City Council (901), represented by Adrian Finanzio SC and Rupert Watters of Counsel, instructed by Harwood Andrews, and calling the following expert witnesses: Peter Thompson (Traffic) Michelle Zeibots (Induced Traffic) Rob McGauran (Urban Design) heard on 18 March 2014.	Day 1 of 3
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 4.30pm	Yarra City Council, continued	

DAY 16 Yarra City Council

DATE: Tuesday 25 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Yarra City Council continued	Day 2 of 3
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Kevin Roughana (510)	10 mins
2.10pm – 4.30pm	Yarra City Council, continued	

DAY 17 Yarra City Council

DATE: Wednesday 26 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Yarra City Council, continued and calling the following expert witnesses:	Day 3 of 3
	Bryce Raworth (Heritage) Neville Goddard (Acoustics) Beverley Kliger (Social) <i>TBA</i> John Webb (Groundwater) <i>TBA</i>	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Jogendra and Poonamrani Sinha (135)	10 mins
2.10pm – 4.30pm	Yarra City Council, continued	

DAY 18 Darebin and Moreland City Councils

DATE: Thursday 27 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.45am	Darebin City Council (687), represented by Councillor Greco Gaetano	30 mins
10.45am – 12.15pm	Moreland City Council (427), represented by Craig Griffiths	90 mins
12.15pm – 12.30pm	Tea Break	
12.30pm – 1.15pm	SPI Powernet Pty Ltd T/A SP AusNet (490) represented by Michelle Quigley SC	45 mins
1.15pm – 2.15pm	Lunch	
2.15pm – 2.25pm	Andrew Saunders (524)	10 mins
2.25pm – 4.30pm	Environment Protection Authority (349), represented by Tony Robinson	1 of 2 days

DAY 19 Environment Protection Authority

DATE: Friday 28 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	Environment Protection Authority (349), continued and calling the following expert witness:	1 of 2 days
	Barry Cook (Air Quality) for the LMA Paul Torre (Air Quality)	
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Simon Slota-Kan (145)	10 mins
2.10pm – 4.30pm	EPA, continued	

DAY 20 Environment Protection Authority and Members of Parliament

DATE: Monday 31 March 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 1.00pm	EPA, continued	2 of 2 days
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 3.00pm	EPA, continued	
3.00pm – 3.15pm	Tea break	
3.15pm – 4.00pm	Richard Wynne MP and Brian Tee MP (434)	45 mins
4.00pm – 4.20pm	Justin Madden MP (1124)	20 mins
4.20pm – 4.40pm	Jennifer Kanis MP (552)	20 mins
4.40pm – 5.10pm	Colleen Hartland MP (1011)	30 mins

PART 2

DAY 21 Professional, Business and Community Organisations

DATE: Tuesday 1 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.35am	Collective of Child Health (542) and Greta Gillies (1014), represented by Greta Gillies	20 mins
10.35am – 11.20am	Australia Institute of Landscape Architects (366), represented by Ronald Jones and Bruce Echberg	45 mins
11.20am – 11.30am	Residents About Integrated Development @3051 (686), represented by Peter Hogg	10 mins
11.30am – 11.45am	Tea break	
11.45am – 12.05pm	Owners Corporation, Lennon Street Parkville (121), represented by Robert George	20 mins
12.05pm – 12.30pm	Inner Melbourne Planning Alliance (394), represented by Darragh O'Brien	25 mins
12.30pm – 12.50pm	Various Parties (536), represented by Ben Hardwick, Slater and Gordon	20 mins
12.50pm – 1.45pm	Lunch	
1.45pm – 2.05pm	The Planning Institute of Australia (702), represented by Liz Johnstone and Gavin Alford	20 mins
2.05pm – 2.30pm	Schots Home Emporium (912), represented by Jason Sumner, Apex Town Planning	25 mins
2.30pm – 3.00pm	Provans Timber and Hardware (82), represented by Jim Radisich	30 mins
3.00pm – 3.20pm	Mercantile Cricket Association (73), represented by Alec Kahn	20 mins
3.20pm – 3.35pm	Tea break	
3.35pm – 3.45pm	Russell Smith (541)	10 mins
3.45pm – 3.55pm	Parkville Gardens Residents Association (95), represented by Tony Rogers	10 mins
3.55pm – 4.05pm	Nancy O'Toole and Crina Virgona (49)	10 mins
4.05pm – 4.45pm	The National Trust of Victoria (577), represented by Paul Roser	40 mins

DAY 22 Professional, Business and Community Organisations

DATE: Wednesday 2 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.20am	Fitzroy Residents Association (942), represented by Thomas Keel	5 mins
10.20am – 11.05am	Yarra Campaign for Action on Transport (291), represented by Freda Watkin	45 mins
11.05am – 11.15am	Yarra Climate Action Now (534), represented by Carole Wilkinson	10 mins
11.15am – 11.25am	Cardijan Community Australia (453), represented by David Moloney	10 mins
11.25am – 11.40am	Tea break	
11.40am – 11.55am	RACV (574), represented by Brian Negus	15 mins
11.55am – 12.15pm	ALG, AiG, IPA, MBAV, PCA, RACV, VACC, VECCI, VTA, UDIA (603), represented by Brian Negus	20 mins
12.15pm – 12.30pm	Grandparents Victoria Inc (36), represented by Anne McLeish	15 mins
12.30pm- 1.00pm	Football Federation Victoria (465), Brunswick Zebras Football Club (1291), Essendon Royals Soccer Club (430), represented by Christos Stathis, Maria Berry and Carlo Carli	30 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.20pm	Flemington Neighbourhood Renewal (399), represented by Shadia Mohamed Aly	20 mins
2.20pm – 2.30pm	Bicycle Network (370), represented by Jason den Hollander	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Carlton Residents Association (173), represented by Ian Bird	10 mins
2.40pm – 2.50pm	Vision Australia (332) represented by Michelle Fischetto	10 mins
2.50pm – 3.35pm	Victorian Transport Research and Action Group (388), represented by Mike Reece	45 mins
3.35pm – 3.50pm	Tea Break	
3.50pm – 4.00pm	Travancore Park Users Group (354), represented by Kevin McQuillan	10 mins

4.00pm – 4.20pm	Moonee Valley Sporting Club (572), represented by Frank Heyes	20 mins
4.20pm – 4.30pm	Royal Park Sport (1079), represented by Rick Boykett	10 mins
4.30pm – 4.45pm	Melbourne University Rugby Football Club (561), represented by Rick Boykett	15 mins
4.45pm – 4.50pm	Alexander Swain (253)	10 mins

DAY 23 Professional, Business and Community Organisations

DATE: Thursday 3 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.20am	University of Melbourne Baseball Club (547), represented by Neil Moreton	5 mins
10.20am – 10.30am	Flemington Association Inc (682) and Kelly Wright (322), represented by Les Potts	10 mins
10.30am – 11.00am	Boroondara Bicycle Users Group (710), represented by David Farrow	30 mins
11.00am – 11.10am	Mar Thoma Syrian Church (58), represented by Ashok Jacob	10 mins
11.10am – 11.25am	Tea break	
11.25am – 11.40am	Clifton Hill Primary School (907), represented by Melanie White and Geoffrey Warren	15 mins
11.40am – 12.00pm	Koroit Institute (313), represented by Tony Smith	20 mins
12.00pm – 12.15pm	Moonee Ponds Creek Co-ordination Committee (1092), represented by Tony Smith	15 mins
12.15pm – 1.00pm	Friends of Royal Park, Parkville (396), represented by Kaye Oddie	45 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.55pm	The 3068 Neighbourhood Group (326) and Clare Walter (480) represented by Chris Goodman calling the following expert witness: Louis Irving (Respiratory Medicine)	55 mins
2.55pm – 3.10pm	Australian Garden History Society (1432) represented by John Dwyer	15 mins
3.10pm – 3.30pm	The Parkville Association (317), represented by Robert Krelle	20 mins

3.30pm – 3.45pm	Tea break	
3.45pm – 4.30pm	Safety Net for Royal Park (257), represented by Anthony Peyton	45 mins
4.30pm- 4.40pm	Anthony Peyton (254)	10 mins
4.40pm – 4.50pm	Lucinda Peterson and Christopher Peck (439) and calling the following expert witness:	10 mins
	Craig Czarny (urban design) heard on 17 March 2014	

DAY 24 Professional, Business and Community Organisations

DATE: Monday 7 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 11.00am	Metropolitan Transport Forum (461), represented by Tom Melican	45 mins
11.00am – 11.15am	Yarra Environmental Sustainability Network (496), represented by Jo Southwell	15 mins
11.15am – 11.25am	Yarra Bicycle Users Group (567), represented by Steven Barnett	10 mins
11.25am – 11.40am	Tea break	
11.40am – 11.50am	Friends of Banyule (634), represented by Dennis O'Connell	10 mins
11.50am – 12.25pm	Public Transport Users Association (600), Ian Mack (64) and Nicholas Bishop (318) represented by Cait Jones	35 mins
12.25pm – 12.40pm	Public Transport Not Traffic (294) and represented by Danae Bosler	15 mins
12.40pm – 12.50pm	Flemington Road/ Curran Street Residents (505), represented by Michael Francis	10 mins
12.50pm – 1.00pm	Play Australia (556) represented by Barbara Champion	10 mins
1.00pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.20pm	Essendon Community Garden (516), represented by Derek Mortimer	20 Mins
2.20pm – 2.45pm	Youlden Parkville Cricket Club (54), represented by Paul Sinclair	25 mins
2.45pm- 2.55pm	Pauline Galvin (1130)	10 mins

2.55pm – 3.15pm	Royal Park Reds Cricket Club (639) represented by Ben Zika and Joe Loh	20 mins
3.15pm – 3.25pm	Wayne May (1290)	10 mins
3.25pm – 3.35pm	Cheryl Smith (455)	10 mins
3.35pm – 3.45pm	Hadia Komba (493)	10 mins
3.45pm – 4.00pm	Tea break	
4.00pm – 4.30pm	Pro-forma Submission #1, Thomas Gleeson (1141), Doug White (1149), Steve Pennington (1153), Sarah Stephen (1169), Julie Warburton (1181), Jill Young (1187), Rebecca Temple (1208), James Conlan (1211), Elisabeth Wallace (1218), Joanne Begovic (1222), Ping Yu (1237), Vivi Meng (1238), Natalie Nana (1240), Dovey Dee (1267), Mark Howland (1279), Pam Cunningham (1301), Dan Musil (1317), Ava Freeland (1337), Sally Dwyer (1341), Craig Townsend (1342), Alex Prideaux (1344), Miranda Buck (1345), David Jefferson (1368), Thomas Fogaty (1388), Angus Grant (1405)	30 mins
4.30pm – 5.00pm	Pro-forma Submission #2, Vivien McDonald (289), Kate Russell (458), Marcellene D'Menzie (743), Albert Aranha (747), Mary Ellen Fenelon (786), Anthony Murphy (797), Jill Koppel (802), Michael Naismith (855), Andi S Baso (885), Kelvin Onus-King (891)	30 mins

DAY 25 Individual Submitters

DATE: Tuesday 8 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.10am	Ross Nolan (978) (in camera)	10 mins
	Note: This session is not open to the public. Only legal representation may be in attendance.	
10.10am – 10.25am	Preliminary matters	15 mins
10.25am – 10.30am	Suresh Wakhlu (287)	5 mins
10.30am – 10.40am	Graeme Loughlin (274)	10 mins
10.40am – 10.45am	Shuai Zhou (303)	5 mins
10.45am – 10.55am	Jennifer Bowen (161)	10 mins
10.55am – 11.05am	Michael Mossonidis (185)	10 mins
11.05am – 11.15am	Aki Yoshida and Jack Anderson-McDonald (198)	10 mins
11.15am – 11.25am	Tony Bonanno (199)	10 mins
11.25am – 11.35am	Fiona Saint (200)	10 mins
11.35am – 11.45am	John Michael Saint (906)	10 mins
11.45am – 12.00noon	Tea break	
12.00pm – 12.10pm	Gordon Ley (315)	10 mins
12.10pm – 12.20pm	Peter Geary (203)	10 mins
12.20pm – 12.30pm	Dennis Green (108 and 210)	10 mins
12.30pm – 12.40pm	Zoe and Benjamin Barclay (215 and 551)	10 mins
12.40pm – 12.50pm	Julia Cusack and Steven Avery (80)	10 mins
12.50pm – 1.00pm	Richard Todd and Pauline Galvin (227)	10 mins
1.00pm – 1.10pm	Anne Phefley (263)	10 mins
1.10pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Jo Moore and Damian O'Keefe (250)	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Michael and Olivia Smith (283)	10 mins

2.20pm – 2.30pm	Jan Thomas (308)	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Gerald Noonan (836)	10 mins
2.40pm – 2.50pm	Daniel Beuchat (998)	10 mins
2.50pm – 2.55pm	Apostolos Triantafillou (165)	5 mins
2.55pm – 3.05pm	Allison Lamb (442)	10 mins
3.05pm – 3.15pm	Brent Lamb (674)	10 mins
3.15pm – 3.30pm	Tea break	
3.30pm – 3.40pm	Lisa Ingram (50)	10 mins
3.40pm – 3.50pm	Andrew McDougall (407)	10 mins
3.50pm – 4.00pm	Andrea Leigh Tappe (325)	10 mins
4.00pm – 5.15pm	Protectors of Public Land Victoria and Royal Park Protection Group (645), Cathy Drummond (940), Gabriella Pretto (213) and Jane Leitinger (698) represented by Tom Pikusa of Counsel, instructed by Beaumont Lawyers	75 mins

DAY 26 Individual Submitters

DATE: Wednesday 9 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.20am	Helen Masters (335)	5 mins
10.20am – 10.30am	John Gibson (220)	10 mins
10.30am – 10.40am	John Stone (728)	10 mins
10.40am – 10.50am	Penelope Somers (637)	10 mins
10.50am – 11.00am	Paula McCarthy (457)	10 mins
11.00am – 11.10am	Michele Summerton (333)	10 mins
11.10am – 11.20am	Kristine Philipp (701)	10 mins
11.20am – 11.25am	David Boag (350)	5 mins

11.25am – 11.30am	Millicent Boag (351)	5 mins
11.30am – 11.40am	Nicholas and Susan White (372)	10 mins
11.40am – 11.55am	Tea break	
11.55am – 12.05pm	Lina Maroun (380)	10 mins
12.05pm – 12.15pm	Ian Wallis (389)	10 mins
12.15pm – 12.25pm	Graeme Stewart (392)	10 mins
12.25pm – 12.35pm	David Chachs (390)	10 mins
12.35pm – 12.45pm	Jillian Blyth (432)	10 mins
12.45pm – 12.55pm	Michael Tan and Tina Choong (435)	10 mins
12.55pm – 1.05pm	Anne Isaac (454)	10 mins
1.05pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.20pm	Kensington Association Inc (297), Wendy Taylor (83), Rilke Muir (441), Paul Kippin (266) and Justine Kippin (267) represented by Rilke Muir	20 mins
2.20pm – 2.40pm	Friends of Moonee Ponds Creek (528), represented by Kaye Oddie	20 mins
2.40pm – 2.50pm	Carlo Ursida (414)	10 mins
2.50pm – 3.00pm	Peter Giudice (443)	10 mins
3.00pm – 3.10pm	Kate Kennedy and David Ettershank (154)	10 mins
3.10pm – 3.20pm	Michael Ingram (177)	10 mins
3.20pm – 3.30pm	Christine Di Muccio (182)	10 mins
3.30pm – 3.45pm	Tea break	
3.45pm – 3.55pm	Nigel Jones and Kentia Boyle (323)	10 mins
3.55pm – 4.05pm	Renee Wood (471)	10 mins
4.05pm – 4.15pm	Brent and Harley Gorman (486)	10 mins
4.15pm – 4.25pm	John Widmer (755)	10 mins
4.25pm – 4.35pm	Enid Hookey (837)	10 mins

4.35pm – 4.45pm	Maritza Araneda (420)	10 mins	
4.45pm – 4.55pm	Francisca Araneda (569)	10 mins	

Evening Session (Wednesday 9 April 2014)

6.00pm – 6.10pm	Meredith Isakson (142)	10 mins
6.10pm – 6.20pm	Alister Huth (692)	10 mins
6.20pm – 6.25pm	Alexeena Murphy (654)	5 mins
6.25pm – 6.35pm	Frances Xie (910)	10 mins
6.35pm – 6.45pm	Helene McNamara (523)	10 mins
6.45pm – 6.55pm	James Cusack (261)	10 mins
6.55pm- 7.05pm	Meg Colasante (245)	10 mins

DAY 27 Individual Submitters

DATE: Thursday 10 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am - 10.20am	Julie Vulin (15)	5 mins
10.20am – 10.30am	Petra Stock (2)	10 mins
10.30am – 10.40am	Michael Petit (109)	10 mins
10.40am – 10.50am	Christopher Fox (538)	10 mins
10.50am – 11.00am	Peter Campbell (178)	10 mins
11.00am – 11.10am	Huda Mahadi Yesuf (63)	10 mins
11.10am – 11.20am	Geoffrey and Mary Healy (1075)	10 mins
11.20am – 11.30am	Kirsten Bell (729)	10 mins
11.30am – 11.45am	Tea break	
11.45am – 11.55am	William Unkles (111)	10 mins
11.55am – 12.05pm	Susan Pepper (114)	10 mins

12.05pm – 12.15pm	Joseph Edmonds (130)	10 mins
12.15pm – 12.25pm	Roy Burrows (136)	10 mins
12.25pm – 12.35pm	Janet Rice (79)	10 mins
12.35pm – 12.45pm	Neil Barker (497)	10 mins
12.45pm – 12.55pm	Andrew Kelly (498)	10 mins
12.55pm – 1.05pm	Hee-Liew Thong (500) represented by Michael Thong	10 mins
1.05pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Nicholas Williams (504)	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Paul Hobson (290)	10 mins
2.20pm – 2.30pm	William Fooks (514)	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Stephen Alomes (761)	10 mins
2.40pm – 2.45pm	Valerie Judd (521)	5 mins
2.45pm – 2.50pm	Bernard and Amina Flinn (143)	5 mins
2.50pm – 3.00pm	Students Linking Melbourne Sustainably (684), represented by Alexander Sheko	10 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea break	
3.15pm – 4.30pm	Residents Against the Tunnel (156), Peter Harding (100), Jennifer Gawne (278), Ruth Clements (756), James Milne (264), Harriet Mantell (201), Paul Jackson and Cheryl Apperley (230) and Gabrielle de Vietri (403) represented by Harriet Mantell	75 mins
4.30pm – 4.40pm	David Hanna (176 and 807)	10 mins

DAY 28 Individual Submitters

DATE: Friday 11 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.20am	Keith Fitzgerald (721)	5 mins
10.20am – 10.30am	Tony Benson (545)	10 mins
10.30am – 10.40am	Ande Bunbury (151)	10 mins
10.40am – 10.50am	Christopher Boutsinis (539)	10 mins
10.50am – 11.00am	Simon Moodie (437)	10 mins
11.00am – 11.10am	Omni Ioannou (540)	10 mins
11.10am – 11.20am	Mara Silvestro (971)	10 mins
11.20am – 11.30am	Tom, Paul and Noela Steinfort (543)	10 mins
11.30am – 11.45am	Tea break	
11.45am – 11.55am	Beatka Provis (243)	10 mins
11.55am – 12.05pm	Christopher Dalli (522)	10 mins
12.05pm – 12.35pm	Collingwood Historical Society (373), Karen Cummings (507), Anne Holmes (532)and Janet Taylor (557) represented by Janet Taylor and Anne Holmes	30 mins
12.35pm – 12.45pm	Mark Metelman (570)	10 mins
12.45pm – 12.55pm	Anne Rickards (578)	10 mins
12.55pm – 1.05pm	Tony Marjoram (579)	10 mins
1.05pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	Lulzim Allpici (597)	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Branca Merkal (606)	10 mins
2.20pm – 2.30pm	Bernadette O'Connor (635)	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Jane Treleaven and Michael Main (659)	10 mins
2.40pm – 2.50pm	Richard and Annette Oppenheim (664)	10 mins

2.50pm – 3.00pm	Roslyn Nataprawira (670)	10 mins
3.00pm – 3.10pm	Rosamund Krivanek (683)	10 mins
3.10pm – 3.20pm	Lorrain A O'Reilly (685)	10 mins
3.20pm – 3.30pm	Stewart Denmead (688)	10 mins
3.30pm – 3.45pm	Tea break	
3.45pm – 3.55pm	Elizabeth Frances Gherardin (582)	10 mins
3.55pm – 4.05pm	Dario and Chris Rizio (707)	10 mins
4.05pm – 4.15pm	Josephine Croci (717)	10 mins
4.15pm – 4.25pm	Nigel Lewis (1406)	10 mins
4.25pm – 4.35pm	James Turnbull (1419) represented by David Passarella of Gadens Lawyers	10 mins
4.35pm – 4.45pm	Audrey N Grant (1421)	10 mins
4.45pm – 4.55pm	Maurice Schinkel (1428)	10 mins
4.55pm – 5.05pm	Robin Vowels (594)	5 mins
5.05pm – 5.15pm	Michael and Tania Fletcher (1423)	5 mins

DAY 29 Individual Submitters

DATE: Monday 14 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.20am	Abdikashur Qalinle (878)	5 mins
10.20am – 10.30am	Gary and Christine Dickson (739)	10 mins
10.30am – 10.40am	Terry Croft (767)	10 mins
10.40am – 10.50am	Heather Reva Sharp (798)	10 mins
10.50am – 11.00am	Kenneth Duxbury (809)	10 mins
11.00am – 11.10am	Lindis Masterman (784)	10 mins
11.10am – 11.20am	Alison Clarke (259 and 1077)	10 mins

11.20am – 11.30am	Malcolm Brown (923)	10 mins
11.30am – 11.45am	Tea Break	
11.45am – 11.55am	Gerard Grant (939)	10 mins
11.55am – 12.05pm	Margaret Rolfe (897)	10 mins
12.05pm – 12.15pm	Rosemary Elliott (966) represented by Brendan Lewis	10 mins
12.15pm – 12.25pm	Martha Macintyre (1033)	10 mins
12.25pm – 12.35pm	Andrew Herrington (384)	10 mins
12.35pm – 12.45pm	Sue Casey and Peter van Leeuwen (1042)	10 mins
12.45pm – 12.55pm	Michael Mazur (1086)	10 mins
12.55pm – 1.05pm	Remy van de Wiel (718)	10 mins
1.05pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 2.10pm	John Dalla (1051)	10 mins
2.10pm – 2.20pm	Rohan Dwyer (1094)	10 mins
2.20pm – 2.30pm	Bill Hay (732)	10 mins
2.30pm – 2.40pm	Darren McClelland (1060)	10 mins
2.40pm – 2.45pm	Rebekah Soanes (1046)	5 mins
2.45pm – 2.50pm	Susanne Wright (1048)	5 mins
2.50pm – 2.55pm	Margaret Fried (1017)	5 mins
2.55pm – 3.00pm	Matt Rossner (1006)	5 mins
3.00pm – 3.15pm	Tea Break	
3.15pm – 3.20pm	Carli Ellinghaus (1073)	5 mins
3.20pm – 3.30pm	Joel Harding (447), represented by Slater and Gordon Lawyers	10 mins
3.30pm – 3.35pm	Brett Robinson (1080)	5 mins
3.35pm – 3.40pm	Paul D Prentice (835)	5 mins
3.40pm- 3.45pm	Julie Rudner (1021)	5 mins

3.45pm – 3.55pm	Justine Phelan (456)	10 mins
3.55pm – 4.00pm	Tim Todhunter and Kay Thorne (472)	5 mins
4.00pm – 4.05pm	Ian Wilson (445)	5 mins
4.05pm – 4.15pm	Dan Musil (1357)	10 mins
4.15pm – 4.25pm	Tom England (262)	10 mins

Day 30 Closing Submissions

DATE: Tuesday 15 April 2014

Time	Name	Time Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters	15 mins
10.15am – 10.35am	DTPLI for Minister for Planning – closing submissions	20 mins
10.35am – 10.55am	City of Melbourne – closing submissions	20 mins
10.55am – 11.15am	Yarra City Council – closing submissions	20 mins
11.15am – 11.30am	Tea break	
11.30am – 11.50am	Moonee Valley City Council – closing submissions	20 mins
11.50am – 12.10pm	Moreland City Council - closing submissions	20 mins
12.10pm – 12.30pm	EPA – closing submissions	20 mins
12.30pm – 12.50pm	Combined Community Groups – closing submissions	20 mins
12.50pm – 2.00pm	Lunch	
2.00pm – 7.00pm	LMA - closing submissions	5 hours
7.00pm – 7.30pm	Assessment Committee - closing comments	30 mins